Főzelék és bringa? Simán!

cfile.php.jpg

Aki valamennyire ismer, az tudja, hogy legtöbbször két keréken jutok el A-ból B-be. Imádok a városban tekerni, imádok sodródni a forgalommal és néha azért félni is szoktam, mert Budapest mégis csak egy világváros, vagy mi! Nem közlekedünk egyformán. Szeretek elgurulni a dugóban álló kocsik mellett, imádom, hogy kiszámítható a menetidőm, mert nem kell attól tartonom, hogy patt helyzetbe kerülök egy elromlott, sárgán villogó lámpa miatt és azért is szeretem, mert tökre szabad lehet.

10478568_10204284676183702_3714191716910185459_n.jpg

Bár vidéki gyerek vagyok, bicikli fronton mégis inkább, -sőt teljesen- a városi kerekezők közé tartozom. Így alakult, nem túl gyakran vágyom arra, hogy 1000 km-t tekerjek őrült tempóban a világ körül. Inkább futok két órát, mint hogy tekerjek egyet. Azaz ez így, ebben a formában már nem is igaz. Történt ugyanis, hogy pár hete alkalmam nyílt részt venni egy nagyon klassz bringatúrán, amit Zalakaroson rendeztek meg, immár harmadik alkalommal.

A Merida TourDeZalakaros az idei rekordszámú nevezőnek köszönhetően az egyik legnagyobb és legjelentősebb kerékpáros versennyé nőtte ki magát. Három távon ( 127, 60 és 33 km) összesen 1400 bringás állt rajthoz és teljesette a távot. A profik a két hosszabb távon feszültek egymásnak, a családosok és hobbitekerők pedig a legrövidebb, de a legszebb útvonalon megrendeztt távot választották. Körbetekertük a Kisbalatont, búzamezők és napraforgótáblák mellett gurultunk el és sokan kijelentettük, hogy ide bizony még visszatérünk.

csaladi_tura.JPG

A tekerés előtti és utáni kényelmet az Aphrodite-Venus Hotel Zalakaros biztosította, ahol az ember mindent egy helyen kaphat meg, amire csak szüksége van. Kényelem, wellnes, kulináris élmények, nyugalom. A hotel kedves és elragadó tulajdonosa nagy gondot fordít arra, hogy az összes vendég a lehető legjobb és legtökéletesebb körülmények között tölthesse a pihenésre szánt idejét. Ami az egészben a legjobb, hogy a hotelhez tartozik egy biofarm is, (Garabonciás biofarm), ami a hotel konyháját látja el friss és vegyszermentes alapanyagokkal. Hússal, zöldséggel, sajttal. Saját feldolgozó üzemük is van, így a reggelihez kínált felvágottak, májasok és tejtermékek is onnan kerülnek a pultokra. Egyszerűen fantasztikusak!

farm-640x480.png

Az izeselet.hu stábjával főzeléket is főztünk és forgattunk is a helyszínen, az ott készült filmeket itt és itt nézhetik meg. A szálloda bringakölcsönzéssel is szolgál, így ha kedvünk támadna felkerekedni és meglátogatni a farmot, ezen a téren sem lehet akadály. Irány Zalakaros! Jövőre találkozzunk a VI. Tour De Zalakaroson!

aphrodite-hotel-zalakaros-2-o.jpg

Szuper hétvége, szuper élmények! Köszönöm, hogy ott lehettem!

 

(x) Szponzorált bejegyzés! A posztot az Aphrodite Hotel Zalakaros szponzorálta.