Yoga és gasztro Botival és Ferivel

240812523_10158369057508365_1220406158762098615_n.jpg
Sziasztok!
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nagy jógás vagyok. Voltak ugyan próbálkozásaim, de mondjuk úgy, hogy a türelem és én nem vagyunk egy hullámhosszon. No, de szerintem velem kapcsolatban az ittlévőkenk nem is az efféles mozgáskultúra jut elsőnek az eszébe, így röviden elmesélem, hogy mi a közöm ehhez az egészhez. Van nekem egy kedves barátom, aki már harmadik éve szervez jóga és szörf táborokat nemcsak kicsiny országunk csodás helyszíneire, hanem gyakorta nemzetközi vizek is elevez. Korábban többször kooperáltunk együtt, ahol a jógát és a jó kis hétvégi brunch-okat szerveztük egybe. Egy óra lelki tápálálás után hosszan adóztuk a kulinária csodás élvezeteinek.
Sajnos a helyszínt adó lakást elhagytam, így ezek a jóhangulatú események is megszűntek.
De mit nekünk akadály, újra összefontuk a két dolgot. A világ zajától távol, a novemberen is csodás Káli-medencében szervezünk gasztróval fűszerezett jógatábort. A helyszín és az időpont adott, már csak Ti hiányoztok. Amíg Botival Boti's adventures- jóga/utazás/surf/közösség reggelente jógázhattok, addig velem két este is workshop jelleggel közösen főzhettek.
A nyugiról és a kikapcsolódásról a helyszín szépségén túl kényelmes szobák, jacuzzi, szauna és a remek kirándulsi lehetőségek gondoskodnak. Az októberi táborunk megtelet, de a következő eseményre még vannak kisadó helyek.
Ha kérdésetek lenne, bátran írjatok. Várunk benneteket sok szeretettel.
Üdv: Boti és Feri
Az árról, a helyszínről és egyéb részletekről az alábbi linken, a "Táborok" menüpont alatt tudtok tájékozódni:
Néhány info az eseményről:
Dátum: 2021.november 5-7.
Az ár tartalmazza:
3 nap, 2 éjszaka szállás
2 könnyed egészséges reggeli
1 ebéd
2 közösen elkészített vacsora
napi 1 alkalommal jóga, légzőgyakorlatok, és meditáció (minden opcionális)
jakuzzi, szauna korlátlan használata
konyha használata, főző workshopok
utazás előtt, alatt folyamatos tájékoztatás, elérhetőség kérdések esetén.