Zelleres-mogyorós krumplifőzelék
Ha valaki szereti a krumplit és a zellert sem veti meg, akkor ez a főzelék neki lett kitalálva. És ha mindezt felturbózzuk mogyoróval, akkor olyan dimenzióba repítjük ezt a kellemás párost, hogy azt már csak pár csepp citromlével tudjuk a tökélyig fokozni. Ha mindezt túlzónak tartjátok, akkor felejtsétek el ezt a pár sort, vagy járjatok utána. Ennyi! :) Én senkit sem akarok győzködni, ahhoz túl rövid ezt az akdályokkal teli élet! :) Puszi
A hagymát pirítsuk meg 4-5 perc alatt az olajon. Forgassuk hozzá a zellert, ezzel is pirítuk 3-4 percet. Öntsük fel 2 dl vízzel és fedő alatt főzzük 3-4 percig. Mehet hozzá a krumpli, öntsük fel annyi vízzel, hogy a krumplikockák még szépen kikanikáljanak. Sózzuk 2 tk vízzel, adjuk hozzá a babérleveleket, forraljuk fel, főzzük 10-12 perc alatt puhára. Egy kicsit maradhat ress.